umanager - leadership moral
Menu

Politica GDPR

decoratiune

Ce date personale colectam

Datele pe care le colectam includ numele dumneavoastra, adresa de email, compania, adresa companiei, starea profesionala si numarul dumneavoastra de telefon. Nu colectam date personale sensibile.

Colectam, de asemenea date privitoare la utilizarea site-ului, despre care puteti citi aici: Politica cookie si alte date generate automat la accesul pe site, fara ca acestea sa fie nominale.

Cand se colecteaza

Datele se colecteaza la initierea contactului dvs cu noi, prin formularele de pe site, pe email, telefonic sau prin Social Media, sau din participarea la sondaje, concursuri, evenimente si alte demersuri promotionale.

Cum se folosesc aceste date

In primul rand, listele de participanti la eveniment sunt folosite pentru a identifica participantii inscrisi si pentru a permite acestora accesul in sala.

Folosim aceste date si pentru a comunica cu dumneavoastra, pentru a va informa cu privire la schimbari ale programului evenimentului la care v-ati inscris, noutati in programul acestuia, schimbari ale locatiei sau ale orelor de acces, precum si trimiterea de buletine informative referitoare la evenimentele viitoare.

Ne dorim sa fim aproape de dumneavoastra si sa comunicam corect pentru a afla cum putem imbunatati experienta dumneavoastra la evenimentele noastre, ce evenimente ati dori sa vedeti pe viitor, s.a.m.d., pentru care aplicam sondaje de satisfactie si de opinie ocazionale.

Cu cine se impart

Datele dumneavoastra pot fi transmise diferitilor prestatori de servicii (ex. Curierul care aduce premiul in urma castigarii unui concurs), doar atunci cand acestea sunt necesare pentru prestarea serviciului sau.

Folosim si servicii profesionale de marketing, advertising, analiza si masurare, care ne permit sa comunicam cu dumneavoastra. Acesti furnizori pot avea acces la datele dumneavoastra, pentru indeplinirea serviciilor solicitate.

In situatii extraordinare, datele dumneavoastra pot fi impartite cu profesionisti din domeniul legal, consultanti.

Drepturile

Drepturile dumneavoastra, cu privire la datele cu caracter personal sunt:

Dreptul de a avea datele procesate intr-o maniera etica, legala si transparenta,

Dreptul de a fi informat cu privire la datele folosite, motivul existentei acestei politici

Accesul la toate datele personale stocate si binteinteles, posibilitatea de a solicita vizualizarea, modificarea, stergerea sau transferul acestor date catre terte parti

Dreptul de a obiecta si de a retrage acordul de procesare a acestor date, oricand doriti dumneavoastra

Dreptul de a obiecta cu privire la deciziile automatizate care produc efecte legale.

Dreptul de a va adresa ICO pentru transmiterea de plangeri privitoare la utilizarea datelor dvs personale.

Pentru orice solicitare privitoare la datele dumneavoastra, cum ar fi vizualizarea, modificarea, stergerea sau transferul lor, va rugam sa ne transmiteti solicitarea pe email la adresa: noi@umanager.ro

Schimbarea preferintelor

Puteti solicita oricand doriti vizualizarea datelor personale, schimbarea sau actualizarea acestora, transferul catre alte entitati sau stergerea datelor dumneavoastra personale, transmitandu-ne o solicitare pe email: noi@umanager.ro

Incetarea acordului pentru procesarea datelor personale are efect de la momentul solicitarii si nu se refera la comunicarile noastre anterioare.

Securitate si durata stocarii

Securitatea datelor dumneavoastra este o chestiune serioasa pentru noi. Folosim doar instrumente de incredere, iar accesul la datele dumneavoastra este restrictionat pentru acele resurse, sau furnizori care au un motiv serios pentru a le procesa. De asemenea, listele cu participantii la evenimente sunt folosite pentru a permite accesul in sala si sunt distruse dupa ce evenimentul a avut loc, pentru a elimina riscul scurgerilor informationale .

Prezenta politica poate fi schimbata in orice moment. In cazul in care modificarile vor fi majore, va vom anunta cu privire la acestea. Verificati aceasta pagina din cand in cand pentru a fi la curent si cu actualizarile minore.

Ultima actualizare: 24.05.2018

Inapoi in Prima Pagina